logo

Dagjeweg-zeilen-met-driemaster-op-het-ijsselmeer

Zeilschip huren

Een prachtig schip huren op het IJsselmeer

Wie droomt er niet van om eens op een bijzonder zeilschip te varen. Op een zeilschip met de uitstraling van een tallship als een schoener of een klipper. De Stedemaeght biedt u de mogelijkheid om een prachtig zeilschip te huren op het IJsselmeer. U kun dit zeilschip huren voor lange en korte tijd. De Stedemaeght is een driemasterbark met een groot zeiloppervlak en indrukwekkende tuigage. Het 62 meter langer schip  is nu te huur voor dagtochten, feesten en partijen en zakelijke arrangementen.

Met de Stedemaeght kan iedereen nu een zeilschip huren en voor één dag ervaren wat het is om op het IJsselmeer te varen op een van de mooiste schepen van Nederland.

Bereikbaar voor iedereen

Zeilschip hurenDe dagtochten op het IJselmeer staan zowel open voor individuele deelnemers als voor meerdere personen. U bent dus ook met uw partner, familie of vrienden welkom om ons schip te huren. Op het schip is plaats voor maximaal 160 gasten. Naast de deelname aan zeiltochten is het zeilschip ook te huur voor groepen van 50- 160 personen en daarmee ideaal voor het geven van feesten en partijen of voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Stelt u zich is eens een trouwfeest voor op de Stedemaeght, compleet met huwelijksvoltrekking en huwelijksfeest en alles wat verder een trouwdag tot een onvergetelijke dag kan maken. Of een bedrijfsevent met uw relaties en klanten voor de presentatie van uw bedrijf of een nieuw product of project.

Sfeervolle ambiance

De Stedemaeght biedt een bijzondere sfeervolle ambiance gecombineerd met de roemrijke uitstraling van een zeilschip dat over de wereldzeeën heeft gevaren, waardoor uw evenement niet anders dan een doorslaggevend succes kan worden.

Het schip is van alle gemakken voorzien en wij bieden alle mogelijke cateringvoorzieningen aan, mits vooraf besproken. U kunt bij ons lunchen, dineren, barbecueën of genieten van een lopend buffet. In onze bar kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje.

Er is meer dan voldoende ruimte op het voor en achterdek. En in de salon, de lounge of de bar kunt u beschutting vinden indien de weersomstandigheden wat ruwer worden. Op de Stedemaeght zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke dag.

Huur direct ons schip via de website

De Stedemaeght kunt u via onze website huren voor:

  • Feesten en partijen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Bedrijfs- en personeelsuitjes;
  • Bedrijfsevents zoals product- en bedrijfspresentaties;
  • Clinics;
  • Teambuildingsbijeenkomsten;
  • Vergaderingen;
  • Etc.

Een zeilschip huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer informatie of offerte aanvragen voor het huren van ons schip

Wilt u meer weten over een zeilschip huren of over de mogelijkheden op de Stedemaeght? Neem dan contact met ons op middels het formulier op deze pagina of bel of mail ons.

Op basis van uw eisen en wensen kunt u ook direct bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van ons schip op het IJsselmeer.