logo

Dagjeweg-zeilen-met-driemaster-op-het-ijsselmeer

Trouwen op de Stedemaeght

Een bijzondere trouwdag op tallship de Stedemaeght

De voorbereidingen van elke trouwdag beginnen met het uitzoeken van een trouwlocatie. Wat te zeggen van een varende locatie voor zowel de huwelijksvoltrekking als het feest daarna. Dat kan op de Stedemaeght. Je trouwt in de schaduw van drie imposante masten en onder 1000 m2 witte zeilen. Trouwen op de Stedemaeght maakt jullie trouwdag wel heel bijzonder. Want zeg nu zelf, wie in je vrienden- of familiekring is er op een tallship getrouwd of op een schip dat aan de Koningsvaart op 30 april 2013 heeft meegedaan? Jullie compleet verzorgde bruiloft op misschien wel het mooiste zeilschip van Nederland.

Van burgerlijk huwelijk tot geweldig feest

Van de officiële huwelijksvoltrekking aan boord, de champagne met bruidstaart, de fotoshoot, intiem borrelen met je naaste vrienden en familie, (walking) diners en buffetten tot aansluitend een geweldig feest met DJ of band; dit kan allemaal op één locatie, kabbelend op het water onder witte zeilen en in de avond feestelijk verlicht van voor tot achter.

De Stedemaeght is een 62 meter lang schip dat plaats biedt aan maximaal 150 passagiers. Aan boord kun je beschikken over een stijlvolle salon, lounge en bar met alle ruimte om te dineren en te feesten.

Geen zorgen op jullie grote dag

Trouwen is al spannend genoeg. Het team van de Stedemaeght neemt daarom, vertrouwend op onze 20 jaar ervaring, graag al jullie zorgen uit handen. Samen met jullie stellen we een op maat gemaakt programma samen op basis van jullie wensen en passend bij jullie budget.

Laat je dromen uitkomen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op de Stedemaeght? Neem dan direct contact met ons en bel: 085 303 5371. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag om je dromen in vervulling te laten gaan.